Rehabilitáció És Medica Kft.

Szolgáltatások

Telephelyünkön reuma- rehabilitációs főorvos és ortopéd-trauma főorvos áll a betegek rendelkezésére a diagnosztizálás, gyógyítás terén. Gyógytornászunk a korszerűen felszerelt tornateremben várja kedves ügyfeleinket.
A műhelyeinkben különböző fűző, járógép, alsó végtag protézis, valamint alsó-és felső végtag ortézis gyártására alkalmas gépekkel felszereltek, jól képzett műszerészek munkáját segítve, míg a varrodában profi fűzőkészítő varrónő oldja meg a betegek legkülönbféle igényeit.
Betegszállításra alkalmas gépjárműveinkkel a hozzánk forduló betegeket akár a minta és méretvételi helyiségbe szállítjuk, az elkészült segédeszközt házhoz visszük részükre, szükség szerint.

Egyéb szolgáltatásaink:

  1. SZAKORVOSI RENDELÉS
  2. GYÓGYTORNA
  3. HULLÁMMASSZÁZS
  4. ULTRAHANGOS KAVITÁCI

Csontos Edit a nevem, végzős középiskolai tanuló vagyok. Nagyon sokat jelent számomra a szépség, a szépségápolás és az egészség. Több szépségversenyen vettem már részt, rendszeresen szerepelek divatbemutatókon, hostessként divat és kozmetikai cégek bemutatóin. A fellépésekre tökéletes formába kell hoznom magam, ehhez választottam a Rehab Medica által kínált szolgáltatásokat: a kavitációs zsírbontást, a hullámmasszázst és a tornateremben végezhető testgyakorlást. Szeretettel ajánlom ezt a megoldást mindazoknak, akik súlyfelesleggel küzdenek, idő vagy kitartás hiányában feladták a fogyókúrát, mégis karcsúbb alakra vágynak.