Rehabilitáció És Medica Kft.

Bemutatkozás

Ortopéd műszerészként kezdtem a pályafutásomat, a gyakorlati tudásomat a Gyógyászati Segédeszköz Gyárban szereztem kiváló, számomra ma is példát adó Mesterektől.
Mestervizsgát 1994-ben tettem, majd több szakmai továbbképzésen, tanfolyamon vettem részt.
Ezt követően felsőfokú reklám-marketing manager diplomát szereztem. Ezzel párhuzamosan 5 évig az Ortopédusok Magyarországi Ipartestületének elnökségi munkájában vettem részt.
Miután a szakmai ranglétra minden fokát végigjártam, felhasználva az életpályámon szerzett tulajdonosi és szakmai tudásomat 2008-ban megalapítottam saját cégemet a Rehab Medica Kft.-t.
Cégem életre hívásakor két fő pillérre támaszkodtam: elsősorban a betegek szakszerű, emberközpontú rehabilitációját szerettem volna megvalósítani, másodsorban a barátságos hangulatú vállalat kialakítása volt a célom, mind a betegkapcsolatok terén, mind pedig a munkatársak mindennapjaiban.

A cég telephelye Budapest szívében, a VIII. kerület, József körút 38. szám alatt található, a Rákóczi tér közvetlen közelében. Autóval és tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető, saját parkolóhellyel biztosítva a betegeink kényelmét.
Szakembereink folyamatos személyes kapcsolatot tartanak fenn azon orvosokkal, akik betegeinket kezelik, így szerezve információt ahhoz, hogy az általunk gyártott segédeszköz minél használhatóbb segítséget nyújthasson a gyógyuláshoz. A gyermekek kiszolgálására különös figyelmet fordítunk.
Szakmai tudásunkat az eltelt évek alatt bizonyítottuk szakértelmünk, empátiakészségünk és az általunk gyártott gyógyászati segédeszközök kiváló minősége hozzájárulhatott több ezer ember gyógyulásához, illetve a mindennapokba való visszailleszkedéséhez.

Reméljük, hogy kiérdemeljük azok bizalmát is, akik a jövőben hozzánk fordulnak gyógyászati segédeszközt készíttetni.  Mivel:  ”az élet megy tovább….”

Záros Gábor
ügyvezető igazgató

Dr. Vámhidy László ajánlása:

” Baleseti és kézsebészként mély meggyőződésem, hogy a beteg kezelése során a megfelelően indikált és elkészített gyógyászati segédeszköznek a jelentősége legalább akkora, mint a sebészi beavatkozásnak. A beteg rehabilitációja során ezekre sok esetben csak átmeneti időre, de gyakran egész életükre szükség van (pl. végtaghiányok). A Rehab Medika Kft. munkatársai tapasztalataim szerint tudatában vannak ennek a fontos feladatnak, akár a betegekkel való kapcsolattartás, akár a termékek gondos kivitelezését illetően is.”

Dr. Vámhidy László
klinika igazgató

Dr. Tantó Zsuzsanna ajánlása:

” A Rehab Medica cég évek óta betegeim nagy megelégedésére készíti számukra a segédeszközöket. A mozgásszervi betegek rehabilitációjában nagyon nagy jelentősége van a hiányzó funkciókat pótló, segítő ortéziseknek és protéziseknek. Tekintettel arra, hogy ezen segédeszközöket a betegek gyakran életük végéig használják, nagyon fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkcionálisan kiválóak legyenek és ezáltal a beteg életminőségét javítsák. Úgy gondolom, hogy a RM csapata a fenti célokat kifogástalanul teljesíti…”

Dr. Tantó Zsuzsanna
reumatológus, rehabilitációs szak-főorvos